9/16/2007

Oku Müslüman Kardeşim

Saat gecenin bir yarısı nedendir bilinmez hala çalışmakta olduğum bir gece. İş yerinde uyku mahmurluğu ile dolanıyrum. Ofislerden birinde bir kağıt gözüme çarpıyor ve kağıdın arkasında namazı terkedenlerin kabirde bir yilanca nasil olup da boğulacağı hakkında gravur olan bir kağıt var. Absurtluk derecesi tavan yapmış bir yazı gözlerimin önünde. Okuyorum, gülüyorum, ayipliyorum. Dayanamayıp yazıyı fotokopi makinesinde çekip cebime indiriyorum ki birileri bu yazı ile yüzyüze gelsin. Yazıyı çoğaltmamın sebebi altında büyük harflerle yazan "Allah için bunu çoğalt sen de dağıt ..!" cümlesi değil bir alay. Bu kadar da olunurmu be güzel müslüman kardeşim.

Yazıyı tekrar yaziyorum. Hiç bir değişiklik tek satırında oynama yapmayacağım, taki kendim yorumlayana kadar

---o---


"MÜSLÜMAN KARDEŞİM...

Üç beş dakikanı lütfen bana ayır. Şu satırları ALLAH (cc) rızası içib oku, insanları ALLAH (cc)'nin dininden, imanından, Muhammed (SAV)'in yolundan ayıran haneleri, cemiyetleri yıkan KUMAR hakkında biraz hasbihal edelim.

Bil ki Müslümanların en azılı düşmanı yahudilerdir. Bakınız Yahudi Yahmud isimli kutsal kitaplarında biz müslümanlar için ne diyorlar: "Nasıl insanhayvanlardan üstünse yahudiler de Müslümanlardan üstündür." Şimdi bütün kumar oyunlarını yahudilerin icat ettiğini hatırlayalım. Aceba yahudiler çeşitli kumar oyunlarını niçin icad etmiştir? Hiç düşündünüz mü? Tüm kumar oyunlarındaki sayılar İslamın mukaddes sayılarına karşı hazırlanmıstır.

Tavla oyununu ele alalım 15 PUL bir tarafta 15 POUL diğer tarafta olmak üzere 30, iki de zar eder 32 eder. Bu islamın FARZINA karşı değil midir? Sen tavla oynarken Namazın, Abdestin, İmanın İslamın şartları ile oynadığını biliyor musun? Niçin 31 veya 35 olmamış? Bu bir tesadüf mü aceba? Şeş, düşeş ve zar oyunu iki zar ile oynanır. 6 bir tarafta 6 öbür tarafta 12 yapar. Namazın Farzlarıdır. Alçak yahudi seni Namazın Farzlarıyla Oynatıyor, hemde Namazından İmanından alıkoyuyor.

BULÜM KAĞIT Oyunu: 52 kağıtla oynanır. İki de joker etti 54, İslamda 54 Farz vardır. Evet 52 + 52 = 104 yapar. Bu sayı neye işarettir? ALLAH (c.c.)'te gönderdiğini 104 kitaba işaret değil midir? Neden 102 yada 105 olmamış? İşin içinde cok sinsi bir kurnazlık olduğu açık değilmidir?

İskambil: 28 kağıtla oynanır. Bu da KURAN'da ismi geçen Peygamberlerin sayısıdır. Sen iskambil kağıtları yerine önündeki masaya Hz. İsa'yı. Hz. Musa'yı. Hz. İbrahim'i ve en acısı KAİNATIN EFENDİSİ HAZRETİ MUHAMMED (SAV)'ı vurduğunu biliyor musun? Alçak yahudinin sana neler yaptığının farkında mısın?

TAVLA: Bundaki sayıları düşün 1 ALLAH, Dü 2 Teyemmüm Farzı Se 3 Guslün Farzı, Cehar 4 Abdestin Farzı, Penç 5 İslamın Farzı, Şeş 6 İmanın Şartları. Bunların hangisi tesadüf kardeşim, yahudilerin Müslümanları nasıl sürüklediğini, nasıl İmanından ayırıp kendine köle yaptığını? O senin saatlerce kumar masasında oturup imanından soyarken kendisi milyarlık tesislerdesilah ve cephane fabrikaları kurarak dünyadaki Müşlümanlara kan kusturuyor. Tövbe et canım kardeşim, ALLAH (c.c.)'nin rızası için uyarıyoruz. Tövbe et canım kardeşim, yahudinin oyununu boz, yeniden İslama sarıl ve hâlis müslüman ol.

ALLAH İÇİN BUNU ÇOĞALT SENDE DAĞIT ..!

Klasik Matbaa:551 42 91"

---o---



Akıcı olarak yazılmış bu sayfayi komple büyük şok ile okuduktan sonra şöyle yorumlamak gerekir. İlk satırda dilendirerek bizi bu yazıyı okumaya şevkeden arkadaş yeterince bilgisiz. Bazı kücük notlarla hemen geçiştirceğim. Yahudulerin Yalmud diye bir kitabı yok Talmut yani Tevrat diye bir kitabı var burada Müslüman cümlesi geçemez çünkü islamiyetten binlerce yil önce yazılmış bir kitap geçen cümlenin orjinal Türkçesi "İnsan nasıl hayvandan üstün yaradıldı ise rabba inanan ben-i israil de diğer insanlardan üstündür". Yahudiler hiç bir kumar ekipmanı icad etme yeteneği sergilememiştir. Bul zar sayılarını toplayarak farklı sayı kombinasyonları da elde edilebilir. Tavla Persler (İranlılar) tarafından keşvedilmiş iki oyundan biridir. Keşvedildiğinde islam diye birşey yoktur aynı zamanda islamın şartlarının sayısı İmam Hanefi zamanında oluşturulmuştur hiç bir vahi veya olayda islamın şartı şu kadardır diye geçmez. En basit zar yapma metodu küptür daha farklı geometrilerde zar yapmak zordur. Kübün altı yüzü bulunmaktadır. BULÜM dorusu Bülüm veya diğer değişle ellibir seri açan bir kağıt oyunudur. Konken tarzı olan bu oyun fransız icadıdır ve ortacağın sonuna rastlar. Kağıt destesindeki 52 sayısı yine arkana minorlerden (tarot) her dizeden birer kağıt eksilterek fransada oluşturulmuş bir kağıt sistemidir. Kuranda 104 adet kutsal kitap olduğuna dair bir ibare yoktur. 28 kağıt ile oynanan hiç bir oyun bulunmamaktadır. Astan 8e kadar olak kağıtlarla üç kişi poker oynayabilse de masa minumum dört kalem olacağında bu uygulamaya gidilmez. Kainatın efendisinin uzun süre He-Man olduğu fikrinde olduğum için bu cümle hakkında yorum yapmayacağım. Allahın 99 isminde (Esma-ül Hüsna) YEK diye bişi geçmemektedir. Tavla sayıları farsça rakkamlardır. Farz ve Şartların sayıları Muhammed yaşadığı zamandan sonra düzenlenmiştir. Aslında mezheplerin bilginleri tarafından yapılmaya calısan bir düzenlemedir bu sayilar sonra türemiştir. Yahudilerin bir kısmı doğru çok zengindir bunda bole sayılarla yalan yahudi avcığı yapan müslümanların tembelliklerinin olma olasılığı olduğu gibi adamların ticaret yeteneklerinden de kaynaklanmış olma ihtimali vardır. Matbaa şirketine birşey dememekteyim.

Neyse iyi eğlendik gene, kendinize iyi davranın.

2 yorum:

Malignant dedi ki...

Yuh,pes ne denir ki!

müslümanlarda 0 dan sonsuza kadar her sayıya bir mevzu yerleştirdiyse bu oyunu yapanların suçu ne?

Amdusias dedi ki...

:)