2/10/2008

Lisanı Düşmanı Yok Etmek Üzere Kullanmak

Hıristiyanlar Yahudiler ve Müslümanlar tanrılarını demonlardan kurtarıcı olarak görmektedir. Satan korku öğesi şeklini onların dinlerinde almaktadır.

Şunu biliyoruz ki pek çok propaganda birer yalandır.Fakat pek çok Satanist Hıristiyan ve Müslümanlara karşı olan propagandalara da kapılma eğilimi sergilemektedir.

Pek çoğumuz Hıristiyanlık ve Müslümanlık temalarının içerisinde boğulup kalmakta ve kendi içeriğimizi ve özgür düşüncemizi yaymakta aciziyet içerisinde kalmaktayız. "Siz şöyle tiplersiniz" demekten öteye gidemeyen karşılıklı yorumlar, düşüncelerimizin piyasaya çıkmasını engellemektedir.

Gerçek aptalca şeyler değildir. Fakat pek çok Satanist bu hususta amatörler gibi kalmakta, entelektüel olmayan basit bir lisan ile karşı tarafa sataşmaktadır. Şayet ideolojimize düşman olarak karşımızda bir din varsa onlara açıklarını sunmak yerine biz ona inanmıyoruz deyip gerçeklerinizi sunmak daha bir yeğ olacaktır. Ama şayet bir satanist olarak halen basit bir yaklaşım ile izahlara girme eğiliminiz varsa lütfen hiç durmayın ve bu beceriksizlik ile devam ediniz.

Eğer bozuk bir lisan ve kültürsüz kelimelere boğulmuş sataşmalar ile İbrahimci dinlerle savaşma eğilimi devam edecekse beyninizin bir kenarında entelektüel bir müsabakanın ne denli başarıya götüreceği yönünde olan düşünce kırıntıları en azından olsun.

Sebep sıklıkla doğru bir lisana sahip olmamaktır.

Nazarine dinine inanlar veya yahovacılar veya Allah'çılar ile karşı karşıya iseniz muhtemelen sizin yetersiz bilgi içerisinde olduğunuzu daha onların dinlerini tanımadığınızı iddia ettiklerini görürsünüz. Onların dinleri ile uğraşmayın. Kendinizi anlatın zaten onlar da sizi bilmemekteler.

Diğer dinlere inanlar sizin onların dininde ahkam kesmenize kesinlikle katlanamaz, Münakaşa ortaya çıkar. Bırakın evvela sizin neye inandığınızı keşfetsinler.

Hiç yorum yok: