2/10/2008

Neo-Naziler Aramızda



Son on yılda Satanist cami yası Nazi Mitolojisi ile ilişkilendirilmeye başlanmıştır, bunda temel fikir bu ideolojinin Yahova'yı düşman olarak gördüğü fikridir. Pek çoğu muz için Yahudilik düşmandır fakat temel olarak onların kanlarına ve ırklarına bir düşmanlık içerisinde değiliz. Temel münakaşa Yahudilik dini üzerinedir.

Entelektüel olarak Satanizm Yahudiliğin karşısındadır fakat burada o dini seçen insanlar veya onların ırkları bizi bağlamaz. Bu Yahudi asıllı birinin satanist olmasını engellemez.

Maxine Dietrich ve Joy of Satan


En popüler theistik Satanizm komitesi Neo-Nazi ideolojili Joy Of Satan gurubudur. Onların kardeş sitesi ise Exposing Christianity konu ile ilgili bazı detay fikirleri de bize sunmakta ve empoze etmektedir. Ve onların Hıristiyan incili bir aldatmacadır teorileri içerisinde bunu görmekteyiz.

Evet ben de incilin tamamı ile birer saçmalık ve kötü Yahudi dininin tüm dünya üzerinde egemen olma çabasının bir tür final kullanma kılavuzu olduğunu da düşünmekteyim. Fakat katiyetle Yahudiler hakkında Yahudiliğin yok olması ve ırkın temizlenmesi yönünde bir ideoloji içerisine girme eğiliminde değilim.

Yahudi Satanizmi nedir?


Bir Yahudi satanist olabilir mi? Cevap basitlik ile evettir. Bu bir secim içidir. İbrahim’den önce Yahudiler pek çok tanrı ile çalışmış ve onlarla karma bir din içerisinde var olmuşlardır ve bunların hiç biri yahova değildir.

Peki onların DNA larında olan nedir. İnsandan öte bir değişim mi geçirmişlerdir? Bazı satanist guruplar Yahudilerin üstün olduğuna yönelik olan teorilerini üstün olsalar yok edilemezler yönünde bir sav ile Yahudi düşmanı olmaktadırlar. Yahudiler insandır. Sizden ve benden hiç bir farkı yoktur onlar ve onların düşünce sistemine düşman olmaya da gerek yoktur. Nazi ideolojisi tamamı ile bir aptallıktır.

İbrahimi dine dahil değilim.

Pek çok farklı görmüşte ve yapıda din dünya üzerinde bulunmaktadır. Peki ya dinler arası tolerans. Sadece Müslüman, Yahudi ve Hıristiyanları ve son günlerde de sistem içerisine girip konferanslara katılan Budistleri mi kapsamaktadır. Kesinlikle hayır. Yahudi ve Hıristiyan ve Müslüman merkezli bir dinler arası tolerans mümkün değildir. Genel yanlış ile satanistleri anti İbrahimi (Yahudilik, Hıristiyanlık, Müslümanlık ve Davudilik karşıtlığı) veya ateist olarak görmek doğru değildir. Yine benzer bir şekilde ateizm de dinler arası hoşgörü içerisine dahil edilmelidir. Ve tabii ki satanistler de.

Sonuç:

Diana Vera veya diğer tanımla modern anlamda theistik satanizmin entelektüel sesi olarak Satanist camiaya çok karmaşık olmayan fakat politik görüşlerin koyunlar gibi güttüğü dünyaya bakarak düşüncesini açıklamaktadır. Vera Neo Nazilerin ve gerçek Theistik Satanistlerin birbiri ile karıştırılmaması gerektiği fikrindedir.

Bir entelektüel olarak şunu inkar etmekteyim. Vera'nın satanistler Neo Nazi olamaz tezi yanlıştır. Biri politik görüş diğeri ise dini bir görüştür. Fakat Neo-Nazi hareketinin satanist görüş acısı ile satanizme zarar verdiği ve modern etik kurallar çerçevesinde ırkçılık ve faşizmin yerini bulmaması gerekçesi ile Neo-Nazi yaklaşımlı satanistlerin kültürümüze layık olmadığı kanaatindeyim.

Argümanlarımı bu konuda sıralarsam.

  1. Gerçek dünyada yaşamaktayız

  2. Pek çok tür görüş birbiri ile münakaşa eder.

  3. Fiziksel gerçekler ve spritual gerçekler vardır bunlar bize bir karşı taraf yaratmaz.

  4. Hiç bir gerçek diğer bir karalama ile örtülemez. Satanizm Nazizim değildir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

http://adalettimi.blogspot.com/2009/08/satanizmin-13-basamagi.html


siyonizmin 13 basamagiselam selamsizlerden gelen mesajlardsa surekli siyonizmin 13 basamagi soruluyor.Oncelikle onbilgi verelim:

dunyada paranormal ve istihbari guclerini de kullanarak savasan uc buyuk guc vardir

1-)Hacli konseyi : priory of sion ( http://en.wikipedia.org/wiki/Priory_of_Sion ) orgutunun komutasindadir.Hacli seferleri ve 1.korfez savasi gibi olaylarda etkisi vardir.Vatikan uzerinde papa 2.benedict secilene kadar etkindiler

2-)Seytaniler (satanic coven) : Kabbala ve satanizmi temel alan yahudi tarikatidir.Tarkitain zaman yolculugu yapan kanadinin ismi Zero-N dir (0N) .Finans teknoloji dunyasi ve siyasette etkindirler.siyonizm ,komunizm fasism gibi ideolojileri ordo ab chao geregi olusturmuslardir.Orgutun zamanustu yoneticisi Wolf Messing dir.Sirlar kitabi diye siyonizimin tepesindeki uc hahamin okuyabilecegi kitaplari vardir

http://www.twothousand.com.au/read/book-of-secrets-2/http://www.scribd.com/doc/3032505/brotherhood-of-satan-recommended-reading


3-)Hilaliler(zigzag): Kurulus tarihi eski misir a veya halidi bagadid ye dayandirilir.Kimilerine gore direkt Thule Qaanak kurmustur.Orgutun gunumuzde/2050 li yillarda ve 23.yuzyilda kollari vardir.gunumuzdeki kolunu yoneten prof dr hans von aiberg dir.Hizir tezkiresi kitabiyla insanligin teknososyal gelismesini hizlandirmayi amaclarlar.İste 13 basamak bu orgutlerden ikincisinin felsefesidir.Amaclari insanligi tamamen ele gecirmek maddi ve manevi varliklar uzerinde tam tahakkume erismektir
1.Humanitas: insanlik alemi. goyim de derler hayvandan farksiz suru olarak goruruler.
2.pre masonique: lions rotary diners gibi orgutler ve new acropolis,scientology orgutlerinin tabani
3.blue lodge:Masonlugun ilk uc basamagi
4.Philosophic lodge: 4.-16 basamaklar
5.Red lodge (Lodge de rosa) : 17-33 basamaklari arasi
6.Supra masoniq nacional: milli duygulari oksayan isimler tasirlar.Ulkemizdeki grublar Erenler grubu,dost grubu,encumen i danis,bozkurt tugayi ...vs dir bunlari yoneten ise Milli birlik komitesidir komite baskani tipci profesor ihsan .d dir
7.enternasyonal supra masonik: adini cok duydugumuz CFR,club of rome,bilderberg,trilateral grublari

8.enternasyonel masonik supra supra: ust bilderberg orgutudur. 2002 oncesi gulen-yilmaz-ecevit uclusu idi 2002 sonunda ise GULer yuzlu ve BEBE suratli babacan iki kisi orgutun basina gecti.

9.BOP/medeniyetler ittifaki/dinler arasi diyalog projeleri: Ust yonetimi ve teorisyenleri

10.Satanic: OTO/scientology/ new acropolis(yeni yuksektepe) orgutunun ust yonetimi.

Yeryuzundeki belli bolgeler insanlarin ve cinlerin hemzemin olduygu yerlerdir. Tuzla-dilovasi bolgesi,ODTU ormanlik bolgesi, yerebatan sarnici,spil dagi ve Kocaeli valiliginin simdiki yeri bunlardandir
.Satanicler donem donem buralarda ayin yaparlar. bunu bilen Kocaeli belediyesi 2007 yilinda valiligi tasimak istemis ancak vali gokhan sozer bu ise tas koymustur.
nukhet oruc olayinin/zimetinin saatci ali efendi peskesinin,secimlerdeki saibeninin ,engin temel/munevver karabulut cinayetlerinin sirri buradadir.Yakin donemde Kocaeli satanist aristokrasisi ankara/batikent te http://www.elmed-lithotripsy.com/ firmasinin temsilcisi gumushaneli Nurcihan D. ile gorusme yapmislardir amaclari HDCF yi yok etmektir
11- satanic konsey: 40 lar konseyi de denir ifritlerle-ust duzey seytani cinlerle- gorusebilen ust duzey satanistler
12-Sanhedrin: 70 satanist haham
http://www.supernaturalspirit.com/anti_coven_service.html
13-3 haham: Seytan la ve gelecekle gorusebilen en ust duzey satanistler